Monday, November 13, 2006

Ankara Caz'a doyacak

Bu yıl onuncusu düzenlenecek olan Ankara Caz festivali bugün ODTÜ kültür ve kongre merkezinde düzenlenen 'Caz'ın Kartalları Orkestrası' ile start aldı.25 kasımda son bulacak olan festivale 10 farklı ülkeden caz sanatçıları katılacak.
Festivalde yer alacak caz sanatçıları sırasıyla:
JP Gallis With Apoopsis 7 ve Sibel Köse 16 Kasımda, Esther Keiser Trio 17 Kasımda, Tuna Ötenel Quartet 18 Kasımda, Önder Focan Trio ve Fleurine 20 Kasımda ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde sanatseverlerle buluşacak,21 Kasımda ABİS-Cenk Gürey Projesi'ni, 22 Kasımda ise Charlie Haden Liberation Music Orchestra ve Carla Bley'i konuk edecek. Şefika Kutluer ve Claude Bolling Trio 23 Kasımda Bilkent Konser Salonunda, Dua Antonello Salis Michele Rabbia da 24 Kasımda ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezinde konser verecek. Festivalin 25 Kasımda gerçekleştirilecek son etkinliğinde ise Lica Cecato Trio Hacettepe Üniversitesinde vereceği konser ile son bulacak.
Konser biletlerini www.biletix.com adlı internet sitesinden ve ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi, Diapason Tunalı, Sanatolia Sahnesi ile Dost kitabevlerinden temin edebilirsiniz.

No comments: